Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

  1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
  2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
  3. Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (μπορείτε να το βρείτε εδώ) σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

A.     ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε. Παρακαλείστε  :

  1. Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικό/ους προς επιστροφή στο αντίστοιχο πεδίο.
  2. Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.

Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Γενική Ταχυδρομική), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 3,00€ και η χρέωση τους γίνεται στην επόμενη παραγγελία (αποστολή αντικατάστασης).

B.      ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων :

Τα μεταφορικά κόστη για την επιστροφή χρημάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία , ανεξάρτητα με το προϊόντα (εκπτωτικά ή μη), επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.Υπενθυμίζουμε ότι : Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα.