Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.
Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική.


Η www.royal4me.gr αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.


Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3 ευρώ, αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι συν 2 ευρώ. Οι παραγγελίες για Κύπρο κοστίζουν 13 ευρώ έως 2 κιλά, η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ κατευθείαν από τα συγκεκριμένα καταστήματά μας:

  • ROYAL BOUTIQUE Παύλου Φύσσα 73, Κερατσίνι
  • ROYAL LADY Παύλου Φύσσα 75, Κερατσίνι
  • ROYALLISSIMO Παύλου Φύσσα 73, Κερατσίνι
  • SIMPLE ROYAL Παύλου Φύσσα 71, Κερατσίνι

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 6934551285 ώστε να σας περιμένουμε!

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Στην περίπτωση αποστολής των προϊόντων σας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, Γενικής Ταχυδρομικής , μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκτέλεση της παραγγελίας σας μέσω της σελίδας Εντοπισμού Παραγγελίας.

Έξοδα αποστολής
Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

1. Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με έμβασμα ή μέσω πιστωτικής κάρτας:
Courier Γενική Ταχυδρομική : Ευρώ € 3 Παράδοση 3-7 εργάσιμες ημέρες

2. Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή μέσω της συνεργαζόμενης Courier :
Courier Γενική Ταχυδρομική : Ευρώ € 3 συν Ευρώ € 2 για τα έξοδα αντικαταβολής Παράδοση 3-7 εργάσιμες ημέρες

3. Έξοδα αποστολής δεμάτων προς Κύπρο:
Courier Γενική Ταχυδρομική : Ευρώ € 13 έως 2 κιλά, η αντικαταβολή για Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

4. Έξοδα αποστολής 1ης επιστροφής ΔΩΡΕΑΝ και επιπλέον αποστολής 3€.

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι € 0,70 ανά επιπλέον κιλό. Για αγορές άνω των Ευρώ € 80, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. (εκτός Κύπρου)
Σε κάθε περίπτωση αν επιθυμείτε η παραλαβή μπορεί να γίνει από εσάς από το κατάστημα, χωρίς έξοδα αποστολής (δείτε την ενότητα Αποστολή Προϊόντων). Ακύρωση παραγγελίας
Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.
Σε περίπτωση συναλλαγής εν μέσω τραπεζικής αργίας είτε μη εργάσιμης μέρας (Σαββατοκύριακο) ο καταναλωτής μπορεί να ακυρώσει τη παραγγελία του εντός 2 ωρών από την έναρξη της επόμενης εργάσιμης ημέρας.